.  


 

 

Predstavitev
Ogrevanje
Hlajenje
Povezave
Vizitka
Reference

     E-Mail    Domov
 

.

Ogrevanje


 

Ugodno počutje naj bo naše in Vaše vodilo pri izbiri ogrevalnega sistema, na vse morebitne težave in stroške pri postavitvi bomo kaj kmalu pozabili, če bo sistem pravilno deloval. Poleg tega moramo upoštevati še energijsko učinkovitost in prijaznost do okolja, kar pa je povezano tudi s stroški. Cena goriv, predvsem fosilnih, pa tudi ostalih je v zadnjih letih močno narasla. Zato je toliko bolj pomembno, da se pravilno odločimo o najboljšem razpoložljivem sistemu ogrevanja.

Plinske instalacije

Montaža plinskih kotlov Vaillant in Junkers. Ostale po dogovoru. Kompletna ponudba vključuje vse od projekta do napeljave same plinske instalacije ter na koncu do zagona.

Ogrevanje z ELKO

Montaža peči na ekstra lahko kurilno olje proizvajalcev Dietrich, CTC, Viadrus, Buderus.

Vodovodne instalacije

Napeljava vodovodnih instalacij s klasičnimi pocinkanimi cevmi ali novejšimi alumplast cevi.

Solarni sistemi

Montaža ploščatih ter vakumskih kolektorjev ter novejših vakuumskih kolektorjev firme NAU. Možna tudi montaža ostalih po dogovoru.

Toplotne črpalke

Montaža TČ Daikin LT (nizkotemperaturna), ter HT ( visokotemperaturna) črpalka ZRAK- VODA. Podrobnejše informacije o tehničnih podrobnostih na "VITANEST" Nova Gorica.
PO PREDHODNJEM DOGOVORU MOŽEN OGLED ZMONTIRANIH TOPLOTNIH ČRPALK

Peleti

Montaža: peči na pelete, kombinirane peči drva-peleti in vseh vrst zalogovnikov.

Kamini

Montaža kaminskih peči nemškega proizvajalca HARK. V programu tudi dodatna oprema daljinski upravljalnik z vgrajenim termostatom.